Gourmetboxen

DKK 249,00 inkl. moms / month

Forkæl dig selv med Gourmetboxen. Til madentusiasten der elsker at lave mad derhjemme og udforske nye ingredienser. En box hver måned med nyt indhold og en guide til samlet menu med opskrifter. Gourmet til døren på abonnement.

Du vil modtag boxen 1 gang hver måned med nye produkter hver måned. 

Gourmetboxen vil blive sendt ud i løbet af første uge hver måned. Tilmeld 10 dage før for at være helt sikker på modtagelse måneden efter.

Ikke på lager

Om Gourmetboxen

Lad dig blive inspireret hver måned med nye produkter og enda produkter du ikke vidste fandtes eller hvad de skal bruges til.

Gourmet til døren, hver måned

Du vil modtage Gourmetboxen i løbet af den første uge i måneden, fyldt med nye spændende produkter

i

Guide i hver box

Der følger en guide med til hver box, der viser opskrifter til produkterne, hvor det hele kan samles til en lille menu eller kan laves/bruges hver for sig. 

R

Nøje udvalgte produkter, med kvalitet i højsæde

I tæt samarbejde med vores leverandørre, stræber vi efter finde de bedste produkter til boxen hver måned.

Månedens Indhold

Gourmetboxen er en månedlig gourmet box til madentusiasten, der vil forkæle sig selv og blive inspirerede af et hav af nye spændende produkter.

  Snackgold 
Black Truffle Chips

Fantastiske kartoffel chips med smag af sort trøffel. Friteret ved håndkraft og kun med naturlig smagsgivere. En lækker Snack som du ikke vil gå glip af. 

GinISH & tonic

En lækker færdig blandet drink uden alkohol. Her vil du blive mødt af smage som enebær og citrus, samt en fantastisk balance mellem det søde og bitter der tilføjer dybde og kompleksitet.

Orange Slices 

Tørret appelsin i skiver.  Lækre, tørrede appelsiner i skiver.  Et fantastisk supplement til dine drinks, garnish der er fyldt med aroma og har masser af smag. Det er den oplagte garnish til gin & tonics

Simply Chocolate
Salty Fred &
Fresh Freddie

Chokolade barer fra Simply Chocolate. En lækker snack på farten eller som en sød lille desert derhjemme når du har lyst til noget sødt. Simply bruger kun de bedste råvare til deres lækre barer. 

Tørristede og saltede
Macadamianødder

Det lille nødderisteri Nøddehuset, drives af parret Ali og Louise. Det drives med stor passion og hjerte for kvalitet og smag, fra indkøb af råvarer til de mange forskellige nødder, der kan nydes rundt om i Danmark. Med mange års erfaring og en kompromisløs Ali, udvælges og købes kun de bedste råvarer og det kan smages! Nøddehuset´s nødder er tørristede. Ristningen foregår, til forskel fra langt de fleste nødder på markedet uden brug af olie og i små portioner, hvor de fleste detailproducerer nødder og mandler ved at friturestege dem. Nøddehuset rister nødderne i længere tid end hvad man typisk gør. 

Grøn / Hvid the med
Havtorn og Citron

Blanding af grøn og hvid the med ananasstykker, havtornskaller, citrongræs, naturlig aroma, citron skiver og solsikkeblomster, En Fantastisk velsmagende the med en frisk og rensende dybde.  

Månedens Sortiment

Gourmetboxen er en månedlig gourmet box til madentusiasten, der vil forkæle sig selv og blive inspirerede af et hav af nye spændende produkter.